Onze sponsoren

Sponsoren

Als sponsor steun je studenten bij hun ontwikkeling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vacatures te plaatsen in onze community met tientallen getalenteerde studenten en starters.

Topsponsoren

Als topsponsor steun je studenten bij hun ontwikkeling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vacatures te plaatsen in onze community met tientallen getalenteerde studenten en starters. Ook heb je de mogelijkheid je naam te laten zien bij onze events om zo bekendheid te genereren onder honderden studenten.

Fahr-Becker Recruitment Consultancy B.V.
Topsponsoren

Fahr-Becker Recruitment Consultancy B.V.

Fahr-Becker is gespecialiseerd in ICT Werving en Selectie. Vanaf onze oprichting in 2006 ligt onze focus op werving en selectie van IT personeel. Daardoor hebben wij een sterk netwerk opgebouwd van binnen het gehele spectrum van ICT disciplines. Voor gespecialiseerde ICT functies vormt Fahr-Becker de perfecte match!

Meer over Fahr-Becker Recruitment Consultancy B.V.
Abacus Medicine
Topsponsoren

Abacus Medicine

We groeien snel en zijn op zoek naar jou en vele andere slimme talenten om je aan te sluiten bij meer dan 700 toegewijde collega's met meer dan 20 verschillende nationaliteiten in kantoren over de hele wereld.

Meer over Abacus Medicine
Mazars
Topsponsoren

Mazars

Mazars is een internationale audit, accountancy, tax en consultancy organisatie. Bij Mazars kom je niet bij toeval werken. Je kiest bewust voor een wereldwijde organisatie waar het leveren van topkwaliteit je uit zal dagen om jezelf te blijven ontwikkelen.

Meer over Mazars
Racktime Marketing
Topsponsoren

Racktime Marketing

Racktime is een Full-service provider op het gebied van Sales, Marketing en Logistieke activiteiten.

Meer over Racktime Marketing
PWC
Topsponsoren

PWC

Samen met vijfduizend collega’s bouwen wij aan vertrouwen in de maatschappij en helpen wij bij het oplossen van belangrijke problemen.

Meer over PWC
BDO
Topsponsoren

BDO

In onze dienstverlening draait het om mensen.

Meer over BDO
De Belastingdienst
Topsponsoren

De Belastingdienst

Werken als accountant of controlemedewerker bij de Belastingdienst. Zorgen dat iedereen bijdraagt aan iets voor ons allemaal. Dát doen wij.De Belastingdienst heft niet alleen belastingen, maar controleert ook nauwkeurig of burgers en bedrijven voldoende afdragen. In het dynamische speelveld van de fiscale controle krijg je als accountant of controlemedewerker direct veel verantwoordelijkheden en doe je […]

Meer over De Belastingdienst
Valkering Accountants
Topsponsoren

Valkering Accountants

Bij de Valkering Groep vinden we persoonlijk contact belangrijk. De lijnen binnen onze groep zijn kort; we kennen elkaar, we kennen onze klanten en we weten wat ze doen. We denken met onze klanten mee en handelen proactief.

Meer over Valkering Accountants
Alfa Accountants & Adviseurs
Topsponsoren

Alfa Accountants & Adviseurs

Je bedrijf, branche en uitdagingen, we willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie, maar met een kantoor om de hoek. Met brede financiële kennis én specialistische branchekennis.

Meer over Alfa Accountants & Adviseurs
RSM
Topsponsoren

RSM

RSM is al meer dan 100 jaar een vertrouwd gezicht bij vele ondernemingen in Nederland. Met negen vestigingen verspreid over het land en ruim 560 medewerkers zijn we dé adviseur op het gebied van Audit, Tax en Consulting voor middelgrote organisaties en familiebedrijven op de nationale en internationale markt.

Meer over RSM
De Hooge Waerder
Topsponsoren

De Hooge Waerder

Wij willen ondernemers vooruit helpen. Dát is onze drive. Door te ontzorgen, onze persoonlijke betrokkenheid te tonen en onze ambitie om voorop te lopen als full service advieskantoor doen we dát ook.

Meer over De Hooge Waerder
KPMG
Topsponsoren

KPMG

KPMG Nederland maakt deel uit van een groot internationaal netwerk van professionele accountants- en advieskantoren. Onze focus: organisaties helpen om weloverwogen besluiten te nemen en te excelleren in de wereld van vandaag en morgen.

Meer over KPMG
Welten
Topsponsoren

Welten

Via Welten doe je ervaring op bij de grote banken, beleggingsmaatschappijen, pensioenfondsen, verzekeraars en FinTech start-ups. Terwijl je je weg vindt in de financiële wereld, heb je onbeperkt toegang tot relevante opleidingen die je ondersteunen bij je werk.

Meer over Welten