Onze sponsoren

Sponsoren

Als sponsor steun je studenten bij hun ontwikkeling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vacatures te plaatsen in onze community met tientallen getalenteerde studenten en starters.

Topsponsoren

Als topsponsor steun je studenten bij hun ontwikkeling. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vacatures te plaatsen in onze community met tientallen getalenteerde studenten en starters. Ook heb je de mogelijkheid je naam te laten zien bij onze events om zo bekendheid te genereren onder honderden studenten.

Fahr-Becker
Topsponsoren

Fahr-Becker

SINDS 2006 GESPECIALISEERD IN IT WERVING EN SELECTIE

Meer over Fahr-Becker
Mazars
Topsponsoren

Mazars

Mazars is een internationale audit, accountancy, tax en consultancy organisatie. Bij Mazars kom je niet bij toeval werken. Je kiest bewust voor een wereldwijde organisatie waar het leveren van topkwaliteit je uit zal dagen om jezelf te blijven ontwikkelen.

Meer over Mazars
PWC
Topsponsoren

PWC

Samen met vijfduizend collega’s bouwen wij aan vertrouwen in de maatschappij en helpen wij bij het oplossen van belangrijke problemen.

Meer over PWC
BDO
Topsponsoren

BDO

In onze dienstverlening draait het om mensen.

Meer over BDO
Alfa Accountants & Adviseurs
Topsponsoren

Alfa Accountants & Adviseurs

Je bedrijf, branche en uitdagingen, we willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie, maar met een kantoor om de hoek. Met brede financiële kennis én specialistische branchekennis.

Meer over Alfa Accountants & Adviseurs
RSM
Topsponsoren

RSM

RSM is een snelgroeiende accountants- en belastingadviesorganisatie, met 650 medewerkers verdeeld over 8 vestigingen in Nederland. We zijn gevestigd in Alkmaar, Amsterdam, Hoofddorp, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Heerlen en Maastricht.

Meer over RSM
De Hooge Waerder
Topsponsoren

De Hooge Waerder

Wij willen ondernemers vooruit helpen. Dát is onze drive. Door te ontzorgen, onze persoonlijke betrokkenheid te tonen en onze ambitie om voorop te lopen als full service advieskantoor doen we dát ook.

Meer over De Hooge Waerder
KPMG
Topsponsoren

KPMG

KPMG Nederland maakt deel uit van een groot internationaal netwerk van professionele accountants- en advieskantoren. Onze focus: organisaties helpen om weloverwogen besluiten te nemen en te excelleren in de wereld van vandaag en morgen.

Meer over KPMG