RSM
Sponsoren

RSM

RSM is al meer dan 100 jaar een vertrouwd gezicht bij vele ondernemingen in Nederland. Met negen vestigingen verspreid over het land en ruim 560 medewerkers zijn we dé adviseur op het gebied van Audit, Tax en Consulting voor middelgrote organisaties en familiebedrijven op de nationale en internationale markt.


Lesley van den Broek
Lesley van den Broek Geplaatst op 8 Dec 2021

Wie is RSM?

RSM is een snel groeiende accountants- en belastingadviesorganisatie, met 7 vestigingen in Nederland die RSM Nederland vertegenwoordigen. We zijn gevestigd in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Heerlen, Hoofddorp, Rotterdam en Utrecht.

Door onze diepgaande expertise op het gebied van accountancy, belastingadvies en advisering op financieel-economisch en strategisch gebied kunnen wij onze cliënten optimaal adviseren. Samen met meer dan 820 andere RSM-kantoren vormen wij het 6e netwerk van internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties van de wereld.Onze medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van ons succes. Zij staan elke dag klaar voor cliënten. Met veel enthousiasme, betrokkenheid en creatief vermogen worden cliënten op maximale wijze ontzorgd. Het feit dat geen dag hetzelfde is, zorgt voor een afwisselende en uitdagende werkomgeving. Daarnaast is er genoeg ruimte voor persoonlijke groei. Dankzij een breed scala aan uitdagingen en opleidingen, worden de kwaliteiten van onze medewerkers namelijk voortdurend verder ontwikkeld!

Werkgebied van RSM

De financiële wereld is complex en specialistisch. Wij verwachten van onze financieel adviseurs dat zij de ontwikkelingen op het gebied van accountancy, tax en corporate finance op de voet volgen en oplossingen bieden die overeenkomen met de verwachtingen van onze cliënten. Het werkgebied omvat, naast de reguliere nationale werkzaamheden, ook internationaal georiënteerde vraagstukken.

Kennismaken?

Als je geïnteresseerd bent in een stage of startersfunctie binnen onze organisatie, check onze website of stuur je motivatie met CV naar Jasper Rutgers via jrutgers@rsmnl.nl of bel naar 06 46 33 27 54. Kijk ook op onze website voor de actuele vacatures: www.rsmnl.com RSM maakt gebruik van verschillende social mediakanalen onder de naam RSM nl. Via deze kanalen delen onze mensen kennis en persoonlijke ervaringen.