Ons team

Ben je benieuwd welke mensen er in het bestuur van de vereniging zitten? We stellen ons graag voor zodat je ons beter leert kennen!

Nienke Nooij
Nienke Nooij Secretaris

Hoi mijn naam is Nienke en ik ben in 2022 begonnen als secretaris van studievereniging BFL. Naast mijn werkzaamheden bij de studievereniging ben ik ook werkzaam als voorzitter van de algemene studentenvereniging Omnivas en heb ik vorig jaar samen met de voorzitter van het SAS bestuur de studentpartners opgericht. De studentpartners zijn alle verenigingen binnen en buiten Inholland Alkmaar. Wat ik het leuke vind aan deze buitenschoolse activiteiten is dat ik de kans krijg om mijzelf naast mijn studie verder te ontwikkelen.

secretaris@sv-bfl.nl Linkedin Nienke op LinkedIn
Pascal Plug
Pascal Plug Voorzitter

Hallo mijn naam is Pascal. Ik ben voorzitter van studievereniging BFL. Ik studeer Accountancy bij Inholland Alkmaar. Voorzitter zijn is erg leerzaam en vooral een leuke uitdaging

voorzitter@sv-bfl.nl Linkedin Pascal op LinkedIn
Nick Wiggers
Nick Wiggers Penningmeester

"Hallo, ik ben Nick, penningmeester van de SV-BFL. Zoals je had kunnen verwachten, studeer ik richting accountancy bij InHolland Alkmaar. Mijn werk is primaire in de achtergrond van de vereniging: ik zorgt dat alles soepel draait binnen de vereniging."

penningmeester@sv-bfl.nl Linkedin Nick op LinkedIn