BDO
Sponsoren

BDO

In onze dienstverlening draait het om mensen.


Nienke
Nienke Geplaatst op 8 Dec 2021

Over BDO

BDO is een internationale, multidisciplinaire organisatie met een sterke regionale betrokkenheid. Deze combinatie maakt ons uniek. Met meer dan 1.650 vestigingen en bijna 91.000 professionals in 167 landen bieden we klanten in elke markt en op elke schaal nieuwe perspectieven. Dit maakt jouw werk interessant en uitdagend. Of je nu voor een familiebedrijf, mkb-onderneming, publieke organisatie of internationale onderneming werkt… met jouw persoonlijke aanpak, expertise en skills kun je impact maken bij elke opdrachtgever. Want of je nu bij ons stage loopt, afstudeert of als werkstudent aan de slag gaat, bij BDO draai je vanaf dag één mee in een team met ervaren collega’s.

Mogelijkheden voor jou

De start van jouw carrière bij BDO kan op verschillende manieren en is geheel afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren. Tijdens een meeloopstage werk je onder begeleiding van ervaren collega’s mee in onze controle- of samenstelpraktijk. Aan het begin van je stage krijg je een buddy toegewezen die jou begeleidt gedurende je stageperiode. In deze periode krijg je een goed beeld van onze organisatie en wat we je kunnen bieden.

Bij een scriptiestage krijg je de mogelijkheid om onder begeleiding van onze ervaren accountants je scriptie te schrijven. Daarnaast is er de mogelijkheid om, voor zover je planning het toelaat, mee te werken met een aantal controleteams of werkzaamheden binnen de samenstelpraktijk. Dit is de kans om tijdens jouw afstudeerperiode al werkervaring op te doen en kennis te maken met accountancy en het werken bij BDO.

Alle ruimte voor jouw ontwikkeling

Als je kiest voor een carrière bij BDO, kom je terecht in een open, sociale en professionele werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en je eigen kansen te creëren. Wil je je specialiseren binnen je vakgebied? Of ben je een echte generalist die zijn kwaliteiten juist breed wil inzetten? Samen bekijken we in welke richting jouw talenten het beste tot hun recht komen. Uiteraard gooien we je niet zomaar in het diepe. Met onze Starters Academy, persoonlijke coaching en programma’s voor talentontwikkeling en training on the job helpen we jou het beste uit jezelf te halen.

Check of BDO bij jou past!

Als student en starter kun je alle kanten op en kom je voor een groot aantal keuzes en beslissingen te staan. Want, werk jij liever voor grote multinationals of voor mkb en familiebedrijven? Wil jij snel naar de top of bepaal jij het liefst je eigen tempo? Of ga jij voor begeleiding van een vaste coach of ga jij liever zelfstandig aan de slag? Speel de game en check of BDO bij jou past!