MEO
Sponsoren

MEO

Iedereen een kans geven, daar draait het om bij MEO. Wij bieden onze opdrachtgevers hoogwaardige dienstverlening, terwijl de mensen met een arbeidsbeperking die wij in dienst hebben hun talenten ontplooien.


Nienke
Nienke Geplaatst op 8 Dec 2021

Wij verzorgen drukwerk, grafische vormgeving, webdesign, klantenservice, apps, online tijdschriften, online marketing, backofficediensten, film en andere ondersteuning voor onze klanten.

Onze creatieve en enthousiaste medewerkers leveren deze diensten vanuit ons leerwerkbedrijf. Hier doen mensen met een beperking als AD(H)D of autisme werkervaring op, samen met stagiairs uit het regulier en speciaal voortgezet onderwijs. Zij krijgen professionele begeleiding en ondersteuning van vaste krachten, zoals een grafisch leermeester en een jobcoach.

Op die manier bieden we onze klanten hoogwaardige dienstverlening, terwijl de mensen met een arbeidsbeperking die wij in dienst hebben hun talenten ontplooien. Daarmee kunnen ze een belangrijke investering in hun leven doen en wordt hun kans op het vinden van een passende baan groter. Zij bewijzen immers dag in dag uit hun meerwaarde, wat nog door veel reguliere werkgevers over het hoofd wordt gezien.

Niet alleen informeren wij werkgevers over het in dienst nemen van onze mensen en de vele voordelen die dat op kan leveren, we proberen ook zelf zoveel mogelijk betaalde banen te creëren.