SV-BFL is opzoek naar jou!
Blog

SV-BFL is opzoek naar jou!

Kom jij ons team versterken?


Nienke
Nienke Geplaatst op 28 Apr 2022

Wij van Studievereniging Business, Finance & Law zijn een gedreven team dat met enthousiaste, proactieve studenten samenwerkt om een brug te creëren tussen studenten en het bedrijfsleven. Om dit te creëren wordt er binnen de vereniging door de activiteiten- en communicatieteams hard gewerkt om elk jaar evenementen te organiseren die bijdragen aan gezelligheid tussen studenten en bedrijven, ontwikkeling van kennis en het uitbreiden van netwerken. Voor aankomend studiejaar zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven studenten die ons team komen versterken!

Activiteitenteam
De activiteitenteam houdt zich bezig met het organiseren van evenementen. Ieder lid van de activiteitenteam krijgt een evenement onder zijn of haar hoedde. Je bent samen met andere teamleden verantwoordelijk voor het bedenken, plannen en organiseren van te gekke evenementen! Samen met het team organiseer je meerdere evenementen die bijdragen aan een unieke studententijd.  

Communicatieteam
De communicatieteam is een belangrijke schakel in de vereniging. Als lid van de communicatieteam staat het informeren van leden, sponsoren en externe centraal. Je gaat onder andere de social media kanalen onderhouden en zorgt voor de nieuwste informatie op gebied van ontwikkelingen binnen de vereniging. Als teamlid kun je verschillende communicatievaardigheden ontwikkelen en ga je samenwerken met een enthousiast en creatief team!

Ben jij benieuwd naar waar wij op dit moment mee bezig zijn en hoe jij ons team kunt versterken? Neem dan contact op met onze secretaris Lesley van den Broek via secretaris@sv-bfl.nl of bekijk de volledige vacatures op onze website.