Meet the team!
Blog

Meet the team!

Met trots stellen we je voor aan ons bestuur


Nienke
Nienke Geplaatst op 28 Apr 2022

Studievereniging Business, Finance & Law is opgericht om studenten met elkaar en het bedrijfsleven te verbinden. Wij vinden dan ook dat ontwikkeling naast je studie van groot belang is!

Ons team staat altijd klaar voor het organiseren van toffe evenementen, netwerkborrels en veel meer. Daarom stellen we je met trots voor aan de bestuursleden van onze vereniging!

Quinten Smith – Voorzitter

Quinten is 2e jaars student Business Studies en is sinds 2021 voorzitter van Studievereniging BFL. Als voorzitter staat Quinten in contact met diverse sponsoren en partners van de vereniging. Daarnaast is Quinten mede verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur.

‘Het voorzitterschap binnen de vereniging geeft mij de gelegenheid om mijn netwerk flink uit te breiden. Bij elk evenement ontmoet ik nieuwe mensen en daarnaast kan ik mij verdiepen in onderwerpen waar ik in mijn lessen niet snel mee te maken krijg.’

Lesley van den Broek – Secretaris

Lesley is 3e jaars student Business Studies – Management & Beleid. Sinds 2019 is Lesley al actief binnen Studieverneniging BFL. Na één jaar heeft zij het stokje overgenomen en is zij secretaris geworden. Als secretaris is Lesley de contactpersoon met Hogeschool Inholland. Ook houdt zij zich bezig met het dagelijkse bestuur van de vereniging.

‘Mijn bestuurswerk binnen de vereniging geeft mij de kans om mijzelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als proffesioneel gebied. Daarnaast leer ik veel mensen kennen en is dit een toffe aanvulling op mijn studie!’

Jesse Dresselhuizen – Penningmeester

Jesse is 3e jaars student Finance & Control en is sinds 2020 penningmeester van Studievereniging BFL. Jesse is als penningmeester onze man van financiën! Hij houdt zich naast de boekhouding bezig met het dagelijkse bestuur van de vereniging.

‘Als Penningmeester van de vereniging kan ik werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling op gebied van mijn studie. Verder maak ik kennis met andere aspecten en studenten van de opleiding BFL.