Vomar
Sponsoren

Vomar

Bij Vomar leer en werk je tegelijkertijd; leren doe je tenslotte ook in de praktijk. Maak kennis met alle aspecten van de supermarkt.


Nienke
Nienke Geplaatst op 15 Oct 2021

Vomar is dé kwaliteitsdiscounter van Nederland. Dat betekent dat we je elke dag de beste kwaliteit producten tegen de laagste prijs bieden. Elke week vergelijken onze prijscheckers meer dan 1000 prijzen met andere supermarkten om te zorgen dat we onze garantie blijven waarmaken. 

Hoe wij dit kunnen garanderen? Eigenlijk is het heel simpel: we gedragen ons als echte kruideniers. Alles wat we niet uitgeven, hoeven we later ook niet terug te verdienen. Door deze lagekostenfilosofie kunnen we de prijzen van onze producten dus ook zeer laag houden. Zonder ooit in te leveren op de kwaliteit. En door goed koopmanschap kunnen we je ook nog eens meer dan 70 topaanbiedingen per week aanbieden, bovenop de laagste prijs. Slim bezig, toch?

Ontdek hieronder hoe wij onnodige kosten vermijden in onze hele organisatie:

  • Onze uitstekende winkels zijn overzichtelijk zonder allerlei dure fratsen waar jij als klant niks aan hebt. Dit zorgt voor relatief lage investeringen.
  • We werken waar mogelijk met LED-verlichting. Dit bespaart enorm in de energiekosten.
  • Al onze prijskaarten worden centraal geprint. Dat is veel efficiënter dan wanneer dit in de winkel gebeurt.
  • Al onze koelingen zijn afgedekt. Zo voorkomen we een hoog energieverbruik.
  • Onze folder wordt verspreid op dunner papier. Dat is goedkoper om te maken en om te verspreiden.
  • Onze vrachtwagens vervoeren tegelijkertijd zowel gekoelde als ongekoelde producten. Dit scheelt extra ritten door een maximale belading.
  • Al onze winkels worden bevoorraad door één centraal magazijn. Dit bespaart een hoop vrachtvervoer en dus kosten. Ons centrale magazijn staat in Alkmaar, midden in ons marktgebied, waardoor wij zeer efficiënt onze winkels kunnen bevoorraden.
  • Op ons hoofdkantoor werken wij zoveel mogelijk papierloos. Dit bespaart een hoop papierkosten en is natuurlijk veel beter voor het milieu.
  • We hebben een eigen bakkerij en eigen slagerij. Door deze ketens in eigen beheer te houden, zijn er geen andere partijen die nog geld verdienen aan de tussenhandel. Hierdoor kunnen we niet alleen een betere kwaliteit bieden, maar ook nog eens tegen zeer lage prijzen.
  • Vomar is en blijft een familiebedrijf. Dit betekent dat wij andere keuzes kunnen maken dan bijvoorbeeld een beursgenoteerd bedrijf. Wij vinden het belangrijker om elke dag tevreden klanten te hebben en te zorgen dat zij kunnen blijven profiteren van onze lage prijzen.