Racktime Marketing
Sponsoren

Racktime Marketing

Racktime is een Full-service provider op het gebied van Sales, Marketing en Logistieke activiteiten.


Lesley van den Broek
Lesley van den Broek Geplaatst op 8 Dec 2021

Racktime is een Full-service provider op het gebied van Sales, Marketing en Logistieke activiteiten. Denk hierbij aan de organisatie en uitvoering van Instore demonstraties, Merchandising, Direct Sales en het leveren van Commercieel Talent om aan de slag te gaan binnen een Field Sales team. Racktime werkt met gave A-merken als; Nespresso, Red Bull, Panasonic, Intel, Sony, PlayStation, Vodafone en Huawei en is Benelux georiënteerd.

Racktime is een familiebedrijf en dat merk je direct bij binnenkomst. Het draait om mensen en relaties, passie en kernwaarden. Hier werken echte mensen met een Noord-Hollandse nuchterheid, een -what you see is what you get- mentaliteit. Juist die stap extra voor de klant wordt hier gemaakt.

WE LOVE BRANDS! De mensen die bij Racktime werken zijn échte Brand Ambasadors. Ons hart gaat sneller kloppen van mooie samenwerkingen waar we samen het partnership aangaan om de diensten die we met onze klanten uitvoeren continue te innoveren.

Binnen onze Happy Culture werken we vanuit rollen en verantwoordelijkheden binnen een niet hiërarchische structuur. Dit betekent dat je los van je functie ook datgene kunt doen waar jouw kracht ligt en dus waarde kunt toevoegen op allerlei vlakken. Iedereen heeft zijn bijdrage om plezier op het werk te vergroten; de cultuur dat ben jij!