Abacus Medicine
Sponsoren

Abacus Medicine

We groeien snel en zijn op zoek naar jou en vele andere slimme talenten om je aan te sluiten bij meer dan 700 toegewijde collega's met meer dan 20 verschillende nationaliteiten in kantoren over de hele wereld.


Lesley van den Broek
Lesley van den Broek Geplaatst op 8 Dec 2021

Abacus Medicine is een familiebedrijf opgericht in 2004 in Kopenhagen, Denemarken, door CEO Flemming Wagner en zijn vader. Familiewaarden blijven een belangrijk onderdeel van onze identiteit en we zorgen voor elkaar en werken als een team.

Ons bedrijfsmodel is gebaseerd op het kernbeginsel van het vrije verkeer van goederen op de interne markt van de EU. We investeren veel in het betreden van nieuwe markten en in het vergroten van het aantal medicijnen waarvoor we een verkoopvergunning hebben. Geavanceerde IT-systemen voor het in realtime analyseren van Big Data maken ons koplopers in onze branche.

Via een gevestigd netwerk van erkende leveranciers kopen we originele medicijnen tegen een lage prijs in één land en herverdelen we dit ten voordele van de patiënten in landen met hogere prijzen. We groeien snel en zijn op zoek naar jou en vele andere slimme talenten om je aan te sluiten bij meer dan 700 toegewijde collega’s met meer dan 20 verschillende nationaliteiten in kantoren over de hele wereld.

We streven een ambitieuze groeistrategie na door veel soorten medicijnen in veel verschillende landen te leveren. We investeren veel in het betreden van nieuwe markten en in het vergroten van het aantal medicijnen waarvoor we een verkoopvergunning hebben. Onze bedrijfsprocessen worden ondersteund door geavanceerde Big Data-mogelijkheden.

Deze benadering heeft op unieke wijze waarde gecreëerd. Jaar na jaar rapporteerde Abacus Medicine een sterke, organische groei in combinatie met een gezonde winstgevendheid boven het industriegemiddelde.