Studievereniging BFL is op zoek naar jou!

Studievereniging BFL is op zoek naar jou!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging voor aankomend studiejaar? Of wil je jezelf meer ontwikkeling op persoonlijk en professioneel vlak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!!

Lesley van den Broek
Lesley van den Broek Geplaatst op 15 Jul 2022

Het studiejaar zit er bijna op en dit betekend dat wij van Studievereniging BFL ons weer aan het voorbereiden zijn op het volgende studiejaar.

In het afgelopen studiejaar heb je niet veel van ons gehoord, op enkele evenementen na. Dit vinden wij erg jammer en hier brengen wij graag verandering in. Daarom zijn we voor studiejaar 2022-2023 bezig met het vormen van een nieuwe strategie.

Om Studievereniging BFL dit studiejaar meer op de kaart te zetten en deze nieuwe strategie door te voeren, zijn wij op zoek naar een nieuw bestuur. Als bestuurslid organiseer je toffe evenementen, sta je in contact met grote organisaties uit de regio en ben jij een belangrijke schakel binnen Inholland.

Denk jij dat deze uitdaging iets voor jou is? Stuur dan je CV en motivatie naar secretaris@sv-bfl.nl.

Namens Team Sv-BFL wensen wij jou een fijne zomervakantie en hopelijk tot volgend studiejaar!

Groetjes,

Studievereniging Business, Finance & Law